Alle items

De Startersbeurs

en jij recent afgestudeerd vanaf 1 april 2020 en zoek je een werkplek om ervaring op te doen? Denk dan eens aan de Startersbeurs Rotterdam. Met deze regeling kun je voor een periode van zes maanden voor 32 uur per week aan de slag. Tijdens dit leertraject leer je de arbeidsmarkt beter kennen en leer je allerlei vaardigheden, zodat je na het traject meer kans maakt om een baan te vinden. Voor dit leertraject krijg je elke maand een vergoeding van € 700. Je kunt zelf op zoek gaan naar een werkgever voor dit leertraject, of kijk op de website van Startersbeurs Rotterdam voor vacatures. Om in aanmerking te komen voor de Startersbeurs Rotterdam, gelden de volgende eisen: . je bent ouder dan 18 en jonger dan 27 jaar; . je woont (bent ingeschreven) in Rotterdam; . en je bent recent afgestudeerd aan een MBO 3-4, HBO of WO opleiding. Er zijn twee mogelijkheden om te starten: 1. Zoek zelfstandig naar een leerbedrijf voor 32 uur per week voor een periode van zes maanden. Vraag bijvoorbeeld rond bij buren, familie, vrienden en kennissen. En gebruik deze flyer. Of bel bedrijven die je interessant vindt en bespreek wat er mogelijk is. Heb je een werkgever gevonden, schrijf je dan via www.startersbeurs.nu/rotterdam 2. Bekijk de vacatures van werkgevers op www.startersbeurs.nu/rotterdam/vacaturebank De Startersbeurs Rotterdam-regeling is beschikbaar tot en met 1 december 2021. Je moet voor die datum starten bij het leerbedrijf om gebruik te maken van de regeling.

Doe werkervaring op met de Startersbeurs

Je bent recent afgestudeerd vanaf 1 april 2020 en staat te trappelen om aan het werk te gaan. De Startersbeurs helpt je om binnen te komen bij het bedrijf waar jij graag aan de slag wilt

Wat houdt de Startersbeurs in?

Als je klaar bent met je opleiding dan is de Startersbeurs iets voor jou. Je kunt zelf op zoek gaan naar een werkgever voor dit leertraject, of kijk op de website van Startersbeurs Rotterdam voor vacatures. Tegen een vergoeding van € 700 netto per maand, doe je zes maanden lang werkervaring en vakkennis op. Voor een werkgever is het aantrekkelijk je die kans te bieden, omdat de gemeente Rotterdam de vergoeding meebetaalt.

Is de Startersbeurs iets voor jou?

  • Je woont (bent ingeschreven) in Rotterdam .
  • Je bent tussen de 18 en 27 jaar .
  • Je bent klaar met je MBO 3-4, HBO of WO opleiding .
  • Je regelt zelf een ‘match’ met een werkgever

Heb je vragen? Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu/rotterdam

Neem contact met ons op via e-mail rotterdam@startersbeurs.nu of bel ons op 088-460 0000