Over JenS

JenS staat voor Jong en Sterk.

Het is een netwerk van organisaties in Rijnmond die zich inzetten voor Jongeren! Elk organisatie heeft zijn eigen specialisatie om jongeren verder te helpen en te Versterken en wij zijn erom hen te verbinden!  De organisaties kunnen via het netwerk van JenS elkaar opzoeken en gebruik maken van elkaars expertise!

Daarnaast proberen wij ook perspectief aan te bieden aan jongeren om actief kennis te maken met de arbeidsmarkt. JenS staat voor verbinden en wij willen de jongeren op een innovatieve en toegankelijke manier verbinden met verschillende organisaties, je kan denken aan werkgevers, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Wij geloven namelijk in dat iedereen talent heeft en dat het aan ons de taak is om dat te ontdekken!

Om dit allemaal te kunnen realiseren organiseren wij evenementen, zoals het netwerk gaming event, dat je kennis kan maken met werkgevers door met ze te gamen. We  bieden trajecten aan en centraliseren wij alle aanbod voor jongeren omgeving Rijnmond op onze website.

Maar dat is lang niet alles, loop je onder andere vast met je loopbaan? Weet je niet goed wat je kwaliteiten zijn? Heb je hulp nodig bij solliciteren of het schrijven van een motivatiebrief? Dan kan je bij ons terecht voor een adviesgesprek! Wij helpen jou kosteloos verder! 

Heb jij vragen of opmerkingen? 

Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar jongensterk@leerwerkloket.nl