Sagénn

Jongeren zonder GBA inschrijving / UWV uitkering / Bijstandsuitkering / Niet-uitkeringsgerechtigde (NUG) / Niet Uitkering Ontvangende (NUO)

Rotterdam-Zuid

Onderwijs / Coaching/Werkfit / Begeleiding naar werk / Taalondersteuning / Trainingen en Workshops

18 - 27


0642368588

www.sagenn.nl

KIJK eens wat een kansen bij Sagénn

K.I.J.K wat Sagenn precies doet  
Sagenn werkt aan de hand van de K.I.J.K (kom in je kracht) methodiek. K.I.J.K staat voor regie over eigen leven, uitgaan van kansen en geloof in jezelf en de toekomst. Sagenn is er voor iedereen die op het moment geen werk/ school heeft en graag aan zijn/haar toekomst wilt werken.

K.I.J.K eens wat een kansen! 
De thema’s die we behandelen staan allemaal in het teken van de weg vooruit, en actief gedrag. Wij besteden veel aandacht aan de talenten in de doelgroep maar sluiten onze ogen niet voor de belemmeringen. Door om te denken en op zoek te gaan naar de echte drijfveren zorgen we dat de deelnemers gaan handelen vanuit intrinsieke motivatie met actief gedrag als resultaat. De deelnemers worden gestimuleerd aan de slag te gaan met hun eigen kansen op school of werk, of het actief aanpakken van eventuele belemmeringen. Dat maakt dat Sagenn geschikt is voor deelnemers die vastlopen in de weg naar school of werk, maar ook voor deelnemers die op dit moment gebruik maken van andere vormen van hulpverlening.  

Kijk op www.Sagenn.nl als je het aan durft om in je kracht te staan!