Stichting Haagbouw

Alle jongeren

Rotterdam-Noord / Rotterdam-Zuid / Regio Rijnmond / Overig

Onderwijs / Coaching/Werkfit / Begeleiding naar werk

18 - 27 / 27 (en ouder)


070-3997410

https://www.haagbouw.nl/

Stichting Haagbouw

De Stichting Haagbouw is een opleidingsbedrijf die voor bouwbedrijven jongeren opleidt en aan een baan helpt. Dit zijn allen bedrijven in de bouw en techniek branche, waar nu heel veel mensen nodig zijn.

Wij garanderen een baan als je het opleidingstraject van maximaal drie maanden afrond. We doen dit al bijna 40 jaar in de regio Rijnmond en hebben twee locaties waar we de vooropleiding geven. Iedereen gaat na het traject op de werkplaats aan het werk bij een erkend leerbedrijf, veel gaan direct een opleiding doen, maar er zijn er ook die er voor kiezen om alleen te gaan werken.

Op onze werkplaatsen staan ervaren opleiders die je gaan helpen de eerste stappen te zetten om een prachtig en goed verdienden beroep te leren. Om in te stromen is een diploma niet nodig.

Wij kunnen je opleiden voor onder andere de beroepen: Timmerman, metselaar, tegelzetter, schilder en servicemedewerker gebouwen.

Als je interesse hebt, laat het ons weten. Dat kan via de site Haagbouw.nl of via info@haagbouw


Vacatures & Trajecten bij Stichting Haagbouw

Leerwerktraject: Haagbouw BBL Niveau 1 t/m 4

Jongeren zonder GBA inschrijving UWV uitkering Bijstandsuitkering Ziektewet / Wajong / WIA Niet-uitkeringsgerechtigde (NUG) Niet Uitkering Ontvangende (NUO) Student Regio Rijnmond Onderwijs Coaching/Werkfit Trainingen en Workshops

Timmerman, Metselaar, Tegelzetter, Servicemedewerker Gebouwen, Schilder
Voor dit traject is sprake van flexibele instroom.

Stichting Haagbouw is een opleidingsbedrijf die voor bouwbedrijven mensen opleidt en aan een baan garandeert voor bedrijven in de bouw en...

Bekijk vacature